Sfoglia per Rivista FOOD CONTROL
Insects as food: A review on risks assessments of Tenebrionidae and Gryllidae in relation to a first machines and plants development
2020-01-01 Cappelli, Alessio; Enrico, Cini; Chiara, Lorini; Noemi, Oliva; Guglielmo, Bonaccorsi
Mass spectrometry quantification of beef and pork meat in highly processed food: Application on Bolognese sauce
2017-01-01 Prandi, Barbara; Lambertini, Francesca; Faccini, Andrea; Suman, Michele; Leporati, Andrea; Tedeschi, Tullia; Sforza, Stefano
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Insects as food: A review on risks assessments of Tenebrionidae and Gryllidae in relation to a first machines and plants development | 1-gen-2020 | Cappelli, Alessio; Enrico, Cini; Chiara, Lorini; Noemi, Oliva; Guglielmo, Bonaccorsi | |
Mass spectrometry quantification of beef and pork meat in highly processed food: Application on Bolognese sauce | 1-gen-2017 | Prandi, Barbara; Lambertini, Francesca; Faccini, Andrea; Suman, Michele; Leporati, Andrea; Tedeschi, Tullia; Sforza, Stefano |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile